Info

Toimitusehdot

Tilauksen toimitusaika määräytyy valittujen tuotteiden, maksu- ja toimitustapojen mukaan. Otamme tilauksen käsittelyyn viimeistään tilauksen saapumista seuraavana arkipäivänä ja näin ollen toimitusaika varastossa oleville tuotteilla on noin 3-7 päivää ja tilaustuotteilla noin 2-4 viikkoa.
Toimitusten viivästymisestä ilmoitamme suoraan asiakkaalle.
Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista.
Riippuen tilatuista tuotteista, tilauksesi saapuu suoraan kotiovelle tai sen voi noutaa lähimmästä Postin noutopisteestä.

Palautukset

Ostoksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautuksesta aiheutuvat kulut maksaa asiakas.
Jos huomaat tuotteessa reklamoitavaa, ilmoita siitä meille 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.
Jos tuote on viallinen, vaihdamme sen maksuttomasti uuteen tuotteeseen.
Palautuksesta on aina ensin sovittava myyjän kanssa. Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat myyntikuntoisia eikä niitä ole käytetty.
Rahojen palautukset suoritetaan aina alkuperäiselle maksutavalle käyttämäsi maksujärjestelmän kautta.


Jos otat yhteyttä vaihto- tai palautusasioissa, ilmoita meille seuraavat tiedot:

  • Omat tiedot: nimi, osoite ja puhelinnumero.
  • Tilausnumero, joka löytyy sähköpostiin toimitetusta tilausvahvistuksesta.
  • Palautuksen syy (vapaaehtoinen tieto). Emme voi vaatia syytä palautukselle, mutta haluamme kehittää toimintaamme ja haluaisimme mielellään kuulla, minkä takia palautus tehdään. Näin voimme palvella asiakkaitamme jatkossa paremmin.


Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.


Shopify
Verkkokauppapohjamme Shopify tarjoaa luottokortti-, paypal-, shop pay ja google pay maksutavat. Verkkokauppamme turvallisuuden takaa Shopify. Käytämme SSL-salausta, joka on tunnettu ja erittäin yleisesti käytetty salausmenetelmä. Tämän tekniikan avulla varmistamme, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä Bambuhammasharjat.com:in ja asiakkaan välistä tiedonsiirtoa.